top of page
Academician Aleksandar Ljubić, MD, founder of SEGOVA and SEMPRE RB programs for ovarian rejuvenation and longevity.

Regenerišite Zdravlje Vaših Jajnika

Najnoviji i najkompletniji program za rejuvenaciju jajnika razvijen od strane tima profesora Aleksandra Ljubića.

Akademik profesor Aleksandar Ljubić i njegov tim poslednjih desetak godina intenzivno rade na načinima da pomognu pacijentima sa smanjenim šansama za uspeh reprodukcije. Fokus njihovog razvoja su reproduktivno starije pacijentkinje, one koji imaju više neuspelih vantelesnih oplodnji, lošiji odgovor jajnika na stimulaciju, popuštanje funkcije jajnika, smanjenje kvaliteta ćelija i embriona, kao i neuspele implantacije posle embriotransfera ili gubitke trudnoća.
Tokom ovog perioda, razvijen je veliki broj različitih bioloških i organskih procedura koje se individualno određuju, uz holistički princip i poštovanje prirodnih uslova sazrevanja ćelija, sa novim pristupom prirodnom IVF-u, bez primene lekova stimulatora.
U borbi za povećanje šansi za trudnoću, kao i obnavljanje i poboljšanje zdravlja i funkcije vaših jajnika, razvijeni su najkompletniji složeni medicinski pristupi, uz uvažavanje individualnih prirodnih specifičnosti.
Pored toga, profesorov tim je razvio metodu prirodnijeg i bezbednijeg porođaja operativnim putem – biološkog carskog reza, koji poboljšava ishod za majku i plod. 
Ove napredne tehnike se koriste i tokom ginekoloških operativnih, minimalno invazivnih zahvata.

ABOUT

Akademik profesor Aleksandar Ljubić, dr. med. nauka, jedan je od najpoznatijih ginekologa u Srbiji, čije stručno znanje u oblastima reproduktivne medicine i visokorizičnih trudnoća poznaju širom zemlje, regiona i sveta. Tokom proteklih trideset pet godina, uspešno je obavio desetine hiljada IVF postupaka, porođaja i tretmana visokorizičnih trudnoća. Pionir je u procedurama rejuvenacije jajnika, invazivnim ultrazvučno vođenim fetalnim procedurama, direktnom dozrevanju fetalnih pluća, izumitelj prenatalnih metoda ispitivanja sluha, nehirurškog tretmana mioma i naprednih NOTES laparoskopskih procedura.

Academician Aleksandar Ljubić, MD, founder of SEGOVA and SEMPRE RB programs for ovarian rejuvenation and longevity.

Danijela, SR

Danijela deli svoje iskustvo o konačnom ostvarenju roditeljstva, nakon što joj je rečeno da je to nemoguće, zahvaljujući SEGOVA programu.

Denise, CA & Ruth, GB

Anita, SR

Anita govori o svom detetu, prirodno začetom sedam meseci nakon SEGOVA procedure.
Academician Aleksandar Ljubić, MD, founder of SEGOVA and SEMPRE RB programs for ovarian rejuvenation and longevity.

Oblikujmo Budućnost

Akademik profesor Aleksandar Ljubić poseduje izuzetno stručno znanje u pružanju inovativnih bioloških terapija u oblasti reproduktivnog zdravlja, posebno obnavljanja gonada, ženskog zdravlja, minimalno invazivne hirurgije, kao i dugovečnosti.

Kontakt

Profesor Ljubić i njegov tim su Vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas koristeći obrazac ispod da biste postavili pitanja ili zakazali konsultaciju. Odgovaramo u roku od 24 sata. Ako ne primite naš email, molimo Vas proverite Vaš spam folder.

Hvala!

The Ribbon Box
Pronatal
Aurora
bottom of page